Vesti

Fondacija Ana i Vlade Divac poziva sve zainteresovane mlade sa teritorije lokalnih samouprava Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han da se prijave za članove odbora omladinskog fonda.

Potpisani su ugovori sa 13 neformalnih grupa mladih iz Zaječara koji će biti podržani u okviru projekta Omladinski fondovi.

Podržano 45 projekata mladih u Vlasotincu, Vladičinom Hanu i Obrenovcu

Produžen konkurs za projekte mladih u Prokuplju i Zaječaru

Otvoren konkurs za projekte mladih u Obrenovcu, Zaječaru, Prokuplju, Vlasotincu i Vladičinom Hanu u okviru projekta Nemacke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa relevantnim ministarstvom za pitanja omladine, podržavaju se omladinski fondovi u izabranim ruralnim zajednicama: Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han.

Mladi iz Obrenovca, Prokuplja, Zaječara, Vlasotinca i Vladičinog Hana prisustvovali su četvorodnevnom treningu Omladinskih fondova u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Konkurs za članove odbora Omladinskih fondova u Obrenovcu, Prokuplju, Zaječaru, Vlasotincu i Vladičinom Hanu. Konkurs za područje Zaječara i Prokuplja je produžen do 30. septembra 2022. godine.

Konkurs je otvoren do 28. februara 2019. godine u ponoć, a u Aranđelovcu do 7. marta u ponoć.

Konurs je otvoren do 10.11.2017. godine u ponoć. Konkurs je otvoren za sve grupe od minimalno 5 mladih sa teritorije opština Vlasotince, Prijepolje, Obrenovac i Aranđelovac.

Rok za prijave je 20.9.2017. godine u ponoć.

Konkurs je otvoren do 20.9.2017. u ponoć.

Strana:  1 od 2