Vesti

Odabrano 33 projekta mladih u Vlasotincu i Vladičinom Hanu

Podržano 17 projekata mladih u Obrenovcu

PODRŽANO 11 PROJEKATA MLADIH U PROKUPLJU

Otvoren konkurs za projekte mladih u Obrenovcu, Zaječaru, Prokuplju, Vlasotincu i Vladičinom Hanu

Fondacija Ana i Vlade Divac poziva sve zainteresovane mlade sa teritorije lokalnih samouprava Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han da se prijave za članove odbora omladinskog fonda.

Potpisani su ugovori sa 13 neformalnih grupa mladih iz Zaječara koji će biti podržani u okviru projekta Omladinski fondovi.

Podržano 45 projekata mladih u Vlasotincu, Vladičinom Hanu i Obrenovcu

Produžen konkurs za projekte mladih u Prokuplju i Zaječaru

Otvoren konkurs za projekte mladih u Obrenovcu, Zaječaru, Prokuplju, Vlasotincu i Vladičinom Hanu u okviru projekta Nemacke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa relevantnim ministarstvom za pitanja omladine, podržavaju se omladinski fondovi u izabranim ruralnim zajednicama: Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han.

Mladi iz Obrenovca, Prokuplja, Zaječara, Vlasotinca i Vladičinog Hana prisustvovali su četvorodnevnom treningu Omladinskih fondova u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Strana:  1 od 3